Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

IDENTICOM4 CLUJ NAPOCA

IDENTICOM4 CLUJ NAPOCA

Data: 2-4 octombrie 2019

Deschis: miercuri, joi, vineri, între 9:00 - 19:00

Locul desfășurării: BT Arena Cluj Napoca

Green Corner

Am răspuns invitației Identicom4 de a participa la Târgul de Industrie și Tehnologie găzduit de BT Arena Cluj în perioada 2 – 4 Octombrie 2019.

Vă invităm la o discuție, un demo și un test!

Nu puteți evita standul verde!

Produsele și sistemele noastre de curățare sunt soluția perfectă pentru o varietate de sectoare din industrie, din acest motiv, din colțul nostru verde nu vor lipsi cele mai populare utilaje ale noastre:

BIO CIRCLE GT, pentru degresări manuale extrem de eficiente, cu sistem de recirculare si filtrare a lichidului, acest echipament fiind creeat pentru a micșora costurile, dar și impactul asupra mediului.

BIO CIRCLE HP Vigo, pentru degresare manuală sub presiune reglabilă (de până la 80 bar). Vă veți convinge că orice tip de piesă, chiar și cele cu geometrii complexe, vor fi ca noi după întâlnirea cu BIO CIRCLE HP Vigo.

PROLAQ Compact, pentru eliminarea vopselurilor și lacurilor pe bază de apă, de pe orice tip de piesă, cu ajutorul gamei de soluții reutilizabile PROLAQ, a periei speciale și cuvei spațioase.

...Și multe alte soluții și echipamente

Le veți putea testa pe toate și mai mult, puteți profita de ocazia de a beneficia de opinia experţilor noștri - pentru a pune în practică propria viziune asupra viitorului.

Sloganul nostru este „MAKING GREEN WORK”slogan ce este utilizat și de subsidiarele și partenerii noștri în 55 de țări și descrie obiectivul nostru, acela de a optimiza procesele de curatare industrială folosind puterea naturii, astflel încat ele sa se facă în condiții de eficiență și siguranță, atât pentru utilizator cât și pentru mediu - economisind resurse, timp si bani.

În eventualitatea în care identificați puncte de interes comune între BIO CIRCLE și compania pe care o dețineți sau la care activați, sau pur și simplu aveți curiozitatea de a ne vizita, echipa noastră de specialiști este nerăbdătoare să vă întâlnească!