Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

Competenţa

Conceptul nostru verde şi-a dovedit valoarea pentru mai mult de 30 de ani.

Oferim soluţii alternative de sisteme în domeniul suprafeţelor tehnologice, cu accent pe sustenabilitate şi OSHE, fără să încurce eficienţa.

Sistemele noastre BIO-CIRCLE de curăţare a pieselor sunt un exemplu perfect al acestui concept; drept consecinţă, s-a impus, cu succes ca lider al inovaţiei pe piaţă.

Soluţiile noastre în materie de sisteme au ca principal obiectiv stoparea poluării şi economisirea resurselor, în timp ce rezultatele de curăţare rămân calitative. Suntem responsabili şi, prin urmare, acordăm importanţă utilizării materiilor prime regenerabile şi facem tot ce ne stă în putere pentru a evita pericolele, înlocuind şi reducând substanţele periculoase. Asadar, o mare parte din produsele noastre sunt VOC-free sau VOC-reduced şi nu necesită etichetare suplimentara conform Reglementării CLP. Mai mult decât atât, sistemele noastre de curăţare sunt uşor de manipulat şi reduc efortul utilizatorului si timpii de lucru.

Sistemele integrate de recirculare facilitează o durată mai lungă de viaţă a lichidului de curăţare. Mai mult decât atât, soluţiile noastre de curăţare la rece ecomisesc energie deoarece oferă performanţe excelente de curăţare la temperatura camerei.

Fiind conştienti că suntem responsabili de mediul nostru înconjurător, sistemul nostru integrat de management al mediului este certificat regulat de către Lloyd’s Register Deutschland GmbH în conformitate cu instrucţiunile standardului DIN ISO 14.001. Deoarece este o entitate economică cu interese ecologice, nu numai că acordăm importanţă maximă performanţelor optime de curăţare ci şi compatibilităţii cu mediul şi protecţiei angajatului.

Suntem un partener competent pentru producţia şi distribuirea soluţiilor eficiente de curăţare şi sudură. Compania noastră pune la dispoziţie propriile vânzări tehnice, propria producţie, propria tehnologie a aplicaţiilor şi propriul departament de Cercetare şi Dezvoltare.

Clienţii noştri sunt viitorul nostru !

Avem stabilită deja o reţea de parteneri şi reprezentanţi în 55 de ţări şi distribuim sistemele noastre la nivel mondial.

Suntem în urmărirea constantă a îmbunătăţirii şi a inovaţiilor orientate către client.

Noi ţinem cont de interesele şi obiectivele clientului şi niciodată nu încetăm să lucrăm la dezvoltarea sistemelor, produselor şi tehnologiilor.

Clienţii ne ajută să ne optimizăm procesele existente şi să dezvoltăm soluţiile care le îmbunătăţesc procesul de lucru.

Nu numai că oferim soluţii individuale, ci şi sisteme complete care se pliază pe curăţarea unei diversităţi de suprafeţe, dintr-o varietate de domenii de muncă.

Reacţionăm la dorinţele specifice ale clienţilor noştri. Pe lângă intervale minime de livrare, ne bazăm şi pe grija faţă de clienţi şi pe consultările oferite de echipa noastră competentă şi antrenată. În acest fel, oferim clienţilor noştri un service cuprinzător. 

Clientul obţine, de asemenea, pe site-ul nostru, o prezentare optimă a produselor şi sistemelor, oferită de tehnicienii de service şi agenţii de teren. În plus, agenţii de teren cooperează cu clienţii pentru a găsi cele mai eficiente soluţii pentru aceştia. De asemenea, propunem la sediul nostru demonstraţii şi training-uri pentru clienţi şi reprezentanţi.

Departamentul de Cercetare şi Dezvoltare şi cel de tehnologie a aplicaţiilor pot să efectueze o analiză a pieselor murdare sau ale băilor de imersie.

Mai mult decât atât, serviciul nostru cu clienţii va fi încântat să vă răspundă la orice întrebări aveţi şi să vă ofere sfaturi cu privire la tehnologia aplicaţiilor şi la produse.

Ne ţinem echipa la curent cu noile procese, produse, sisteme, tehnologii şi aplicaţii oferindu-le training-uri, seminarii şi întâlniri regulate.

Ne susţinem clienţii şi îi asistăm, cu competenţă, în orice domeniu.


Vă invităm să beneficiaţi de competenţele noastre cu privire la domeniul dumneavoastră de lucru – trebuie doar să ne contactaţi! 

  • Tel.: 0268545644
  • E-mail: marketing@bio-chem.ro