Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

FT -Final Touch

Înlocuitorul de solvenţi, cu uscare rapidă!

Domeniul de utilizare

Soluţiile de curăţare din gama FT sunt folosite în principal în pre-tratarea suprafeţelor şi sunt adecvate pentru îndepărtarea reziduurilor adezive şi a contaminărilor cauzate de uleiurile mecanice. Printre altele, ele sunt folosite pentru curăţarea şi degresarea dinaintea proceselor de acoperire, fixare, etichetare sau vopsire. Ele îndepărtează reziduurile care ar putea avea efecte adverse asupra aderării materialelor de suprafeţe. În curăţarea finală, amprentele, praful şi uleiurile uşoare sunt îndepărtate eficient.

Caracteristicile 

FT 100 şi FT 300 curăţă fără a utiliza surfactanţi şi sunt folosiţi, în special, pe suprafeţele netede şi strălucitoare, precum sticla şi metalul. În plus, FT 100 poate fi folosit în industria alimentară.

FT 200 şi FT 400 nu conţin fosfaţi şi oferă protecţie anticorozivă temporară suprafeţelor curăţate. FT 200 se evaporă rapid; FT 400 îndepărtează, de asemenea, contaminările extrem de persistente. Inhibitorii de coroziune facilitează depozitarea pe termen scurt imediat după procesul de degresare. Surfactanţii incluşi în soluţie sunt biodegradabili, în conformitate cu Reglementarea Soluţiilor Chimice de Curăţare.

FT-urile alcaline sunt pe bază de apă şi oferă o alternativă eficientă la solvenţii tradiţionali, diluanţi şi soluţii de curăţare la rece. Soluţiile nu sunt inflamabile şi se usucă mult mai rapid decât alte produse pe bază de apă.

Această gamă de produse este uşor de utilizat, soluţiile se pulverizează direct pe suprafeţe. Diluarea acestora nu este necesară. Nu lasă urme, pete şi nici reziduuri.

Conţinutul scăzut de COV, împreună cu clasificarea de non-etichetare conform reglementării CLP, sporesc sănătatea şi siguranţa în muncă, protejând mediul în acelaşi timp.

Astfel, ele pot fi folosite în siguranţă, fără să pericliteze sănătatea angajatului.

Soluţia nu conţine substanţe periculoase, ceea ce face ca depozitarea şi transportul să devină mai simple, reducând astfel costurile. Folosind soluţiile de curăţare FT pe bază de apă în locul solvenţilor, costurile de eliminare şi depozitare sunt reduse, precum şi cele de instruire, asigurare şi transport. Mai mult decât atât, dacă sunt aplicate în cantitate optimă, consumul de soluţie poate fi redus cu până la 50% comparativ cu solvenţii tradiţionali.

Mai Mult

AVANTAJELE

  • Substituenţi pentru solvenţi, diluanţi şi soluţii de curăţare la rece
  • Curăţare fără urme, reziduuri şi pete
  • Uscare rapidă
  • Gata de utilizare
  • Nu necesită etichetare conform reglementării CLP
  • COV-redus sau conţinut scăzut de COV 
  • Uşor şi sigur de utilizat
  • Nu conţine fosfaţi sau surfactanţi
  • Protecţia mediului, cât şi siguranţa şi sănătatea în muncă sunt îmbunătăţite
  • Costumul HAZMAT nu este necesar, ceea ce duce la reducerea costurilor
PRODUSELE
Vorteile
FT 200
-