Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

Gama ALUSTAR

Sunt produse de curățare pe bază de apă cu spumare redusă pentru utilizarea în dispozitive de curățare automate, care facilitează economisirea timpului de degreseare în industrie. Produsele nu conțin substanțe periculoase și au fost dezvoltate obținând un nivel mic de etichetare. Acest lucru face produsele sigure în utilizare și prietenoase cu medul.  

Domenii de utilizare

Produsele de curățare din gama ALUSTAR sunt potrivite pentru îndepărtarea uleiului și a grăsimii de pe o varietate de materiale. Pentru a afla compatibilitatea dintre produse și materiale, vă rugăm să verificați tabelul de mai jos.

Produsele de curățare pot fi folosite în:

•Dispozitive ultrasonice

•HTW

•Sisteme secvențiale sau cu camere multiple

•Conveioare

•Unități de curățare cu pulverizare

•Aparate de curățare prin imersie

•Dispozitive de curățare sub presiune

Caracteristicile produsului la prima vedere

Produsele de curățare din gama STAR sunt potrivite pentru curățarea materialelor rezistente, precum oțel sau alte suprafețe rezistente la substanțe alcaline. 

Produsele din gama ALUSTAR pot fi utilizate pe suprafețe mai sensibile precum aluminiu și metale neferoase.

Mai Mult

AVANTAJELE

Toate produsele au fost dezvoltate conform celor mai recente reglementări. De exmplu, acestea pot fi utilizate în curățare la temperaturi scăzute, economisind energie.

Reducerea temperaturii de curățare oferă și:

•Reducerea riscurilor de uscare a componentelor

•Nu se formează condens pe componente în timpul răcirii

Toate produsele ALUSTAR pot fi utilizate în mod economic. Acest lucru este garantat de concentrația ridicată a ingredientelor active care facilitează diluarea produselor cu apă. Ca o regulă, o concentrație de 3% este suficientă pentru obținerea unei performanţe puternice de curățare.

În plus, produsele de curățare ALUSTAR sunt compatibile cu separatoarele de ulei, acest lucru prelungind durata de viață a soluției de curățare atinse la o performanță ridicată. Pe lângă acest lucru, lichidul de curățare nu trebuie schimbat des, ceea ce reduce pierderea timpului în procesul de curățare. 

PRODUSELE
Vorteile
ALUSTAR 500
-
ALUSTAR 200
-
ALUSTAR 100
-
ALUSTAR 300
-