Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

Gama BIO-CIRCLE L

Lichidele BIO-CIRCLE L pe bază de apă și fără solvenți au fost create special pentru a fi utilizate în sistemele de curățare BIO-CIRCLE, atât pentru aplicații manuale, cât și pentru cele mecanice. Produsele curăță piesele contaminate într-un mod ușor, rapid, sigur și prietenos cu mediul înconjurător. Este o soluție prietenoasă cu utilizatorul, eco-compatibilă și economică pentru îndepărtarea eficientă a uleiurilor, grăsimilor și a particulelor de impurități de pe componente, piese și motoare. Chiar și contaminările persistente, cum ar fi uleiurile de prelucrare, lichidele de răcire, produsele de protecție anticorozivă și alte astfel de contaminări sunt îndepărtate. 

Produsele sunt gata de utilizat, ceea ce elimină orice risc de diluare incorectă și variații în calitate. Micro-organismele naturale din lichid biodegradează contaminările de ulei și grăsime, acestea fiind divizate în CO2 și apă. Acest lucru garantează o curățare a pieselor grijulie și în detaliu, durată de viață lungă și o expectanță de viață lungă cu o performanță de curățare ridicată. În comparație cu agenții de curățare reci, durata de viață a lichidelor BIO-CIRCLE este de până la patru ori mai ridicată. De asemenea, chiar și cu multă mizerie adunată, rezultatele de curățare rămân la un nivel constant. 

Fiind neutru din punct de vedere al pH-ului și pe bază de apă, nu provoacă daune materialelor. Orice material, de la plastic la oțel, poate fi curățat. De asemenea, inhibitori speciali de coroziune oferă o protecție temporară după curățare. 

Surfactanții conținuți sunt pe bază de materie primă regenerabilă. Produsele nu conțin solvenți, astfel respectând directivele COV. Nu este necesară etichetarea conform reglementărilor CLP, ceea ce înseamnă că sunt ușor și sigur de depozitat, transportat și nu distrug suprafețele. BIO-CIRCLE Liquid nu este periculos pentru oameni și mediu, dar în același timp este eficient și economic. Este practic o contribuție la siguranța la locul de muncă și la protecția mediului înconjurător. 

Mai Mult

AVANTAJELE

  • Nu dăunează materialelor 
  • Nu provoacă coroziune (conține inhibitori de coroziune) 
  • Fără COV
  • FĂRĂ HAZMAT, fără etichetare 
  • Agent de curățare pe bază de apă 
  • Curățare cu ajutorul surfactanților 
  • Îndepărtează uleiuri, grăsimi și particule de impurități 
  • Conține microorganisme naturale 
  • Uleiurile și grăsimile absorbite sunt degradate 
  • Durată de viață ridicată, deșeuri mai puține 
PRODUSELE
BIO-CIRCLE L
-
BIO-CIRCLE L ULTRA
-

Care se potrivesc mai curat

BIO-CIRCLE L
BIO-CIRCLE L
BIO-CIRCLE L este un lichid de curăţare inovativ şi...
BIO-CIRCLE L ULTRA
BIO-CIRCLE L ULTRA
BIO-CIRCLE L Ultra este un lichid de curăţare...

ACCESORIILE POTRIVITE


Perfect echipat în orice moment

Cu accesoriile originale pentru produsul dvs. BIO-CIRCLE,

veți lucra întotdeauna în siguranță, fie că este vorba de

inserții de oțel inoxidabil, perii sau filtre.

To the accessories overview

Ce spunclienții:

Bio-Circle tvätten står i vårt lackeri och används där i vår underhållsavdelning, vi använder den för att rengöra våra applicerings system i PVC....

Bio-Circle tvätten står i vårt lackeri och används där i vår underhållsavdelning, vi använder den för att rengöra våra applicerings system i PVC. Applicerings systemet behöver regelbunden rengöring och det görs nu enbart i vår Bio-Circle tvätt. Då vi genom åren tvättat med många olika utrustningar har Bio-Circle Liquid visat sig vara den absolut bästa.
Toate recenziile

PROTECȚIA MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR ȘI CALITATE

“În opinia noastră, participarea voluntară în acest sistem este calea corectă pentru o îmbunătățire continuă a protecției mediului înconjurător.” Birgit Große, Managing Director Germany.

Vezi mai mult

Making Green Work

"Pentru noi, sustenabilitate înseamnă asumarea responsabilității, atât pentru acțiunile noastre antreprenoriale și sociale dar și pentru toate grijile ce au legătură cu mediul încojurător.” Ulrich Berens, Chairman of the Supervisory Board

Vezi mai mult