Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

Gama CLEAN BOX

Diversele versiuni de CLEAN BOX au fost proiectate pentru curăţarea eficace a pieselor mici, dar şi a celor mari şi greu de manevrat. Astfel, sistemul este adecvat pentru diferitele zone ale fabricilor şi zonelor de producţie, precum mentenanţa, asamblarea utilajelor sau construcţiile comerciale. CLEAN BOX se remarcă prin circuitul închis, manipularea uşoară şi utilizarea soluţiilor de curăţare la temperaturi joase.

Utilizând sistemele CLEAN BOX, protejaţi mediul înconjurător şi angajaţii. Fiecare cutie dispune de un circuit închis, ceea ce facilitează o durată de viaţă lungă a soluţiei de curăţare. Peria de spălare este alimentată cu lichid de curăţare, de către pompa de alimentare, urmând ca lichidul să se scurgă în rezervor. Cu CLEAN BOX-urile portabile, piesele pot fi ridicate în cutia de imersie, în timp ce lichidul de curăţare rămâne în cutie. 

În plus, sistemele CLEAN BOX au fost proiectate special pentru manipularea uşoară şi flexibilitate, ceea ce reduce efortul fizic al angajaţilor.

Mai mult decât atât, aceste sisteme reduc costurile de energie, datorită contaminărilor ce sunt îndepărtate eficient la temperatura ambientală. Soluţiile de curăţare CLEAN Blue, precum CB 100 Blue, sunt ideale pentru utilizarea în diversele sisteme.

Toate cutiile pot fi acoperite cu un capac pentru a evita mirosurile neplăcute şi evaporarea lichidului.

Sistemele CLEAN BOX sunt interdependente, fiind proiectate special pentru diferitele cerinţe de la locul de muncă. 

CLEAN BOX, CLEAN BOX Mobile şi CLEAN BOX Flow sunt proiectate pentru curăţarea ambulantă a pieselor mici. În plus, aceste cutii salvează spaţiu, datorită capacităţii de suprapunere una peste alta.

CLEAN BOX Max 1, CLEAN BOX Max 2 şi CLEAN BOX Flex sunt adecvate pentru îndepărtarea contaminărilor de pe piesele voluminoase.

Cu ajutorul căruciorului, CLEAN BOX Mobile şi CLEAN BOX Flex sunt uşor de împins la diferitele spaţii de lucru, iar CLEAN BOX este uşor de transportat datorită mânerelor sale. Platformele de curăţare mai mari, Max 1 si Max 2, pot fi transportate cu ajutorul unui stivuitor. Astfel, piesele ce urmeaza a fi curăţate nu trebuie transportate la o staţie de curăţare, ceea ce duce la evitarea altor riscuri, cauzate de piesele greoaie şi voluminoase.

Sisteme CLEAN BOX la prima vedere: 

Adecvate pentru soluţiile de curăţare acide sau alcaline: 

 • CLEAN BOX: La îndemână, uşor de manipulat, pot fi suprapuse una peste alta şi sunt economice din punct de vedere al spaţiului ocupat si portabile datorită mânerelor.

 • CLEAN BOX Mobil: Cutia de curăţare are un cărucior, ceea ce face uşoară împingerea cutiei la locul de muncă, fără prea mult efort. 

Cu sisteme electronice încorporate, compatibile numai cu soluţiile de curăţare alcaline pe bază de apă:

 • CLEAN BOX Flow: Încorporând o pompă cu baterii şi o perie de spălare, curăţarea manuală devine mai uşoară. Lichidul de curăţare este filtrat printr-un set de ţevi, ceea ce extinde durata de utilizare a acestuia. Sistemul este o combinaţie de o cutie şi un cărucior de transport, ceea ce face cutia uşor de transportat până la piesele ce urmează a fi curăţate. Mai mult decât atât, există spaţiu pe cărucior pentru canistre sau piese de lucru. 

 • CLEAN BOX Max: piesele voluminoase pot fi aşezate pe platforma de curăţare şi curăţate manual prin intermediul unei duze de scurgere integrată cu o perie de spălare.  Cutia imensă de curăţare este disponibilă în două dimensiuni: Max 1 şi Max 2. 

 • CLEAN Box Flex: Asemănător cu CLEAN BOX Max, modelul Flex este adecvat pentru piesele voluminoase. Mai mult decât atât, la cerere, poate dispune de extinderea dimensiunilor şi de o tavă de colectare în concordanţă cu WHG (Legea Resurselor Lichide Germane).

Mai Mult

AVANTAJELE

 • Pentru precurăţarea pieselor mici sau voluminoase
 • Durata de viaţă lungă a soluţiei de curăţare, datorită circuitului închis
 • Reduce efortul fizic
 • Manipulare şi transport uşor
 • Econom din punct de vedere energetic, datorită utilizării soluţiilor de curăţare CLEAN Blue
 • Adecvat pentru o arie largă de activităţi
PRODUSELE
Vorteile
CLEAN BOX Max 1
-
CLEAN BOX Max 2
-
CLEAN BOX Flex
-
CLEAN BOX cu capac şi coş de imsersie
-
CLEAN BOX cu capac, coş de imsersie, cărucior
-
CLEAN BOX cu capac, coş de imersie, frâne
-
Cărucior în două nivele pentru CLEAN BOX
-