Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

Gama E-NOX

Curăţarea şi îngrijirea oţelului inoxidabil

Gama de produse E-NOX, produse ce sunt gata de utilizare, au fost dezvoltate îndeosebi pentru curăţarea, îngrijirea şi protecţia tuturor suprafeţelor metalice sensibile, precum oţelul inoxidabil sau aluminiul eloxat.

Nici un produs nu conţine acizi hidrofluorici sau azotici, ceea ce le face o alegere ideală pentru curăţarea şi îngrijirea oţelului inoxidabil, mat sau lustruit, aluminiului şi a metalelor neferoase. Soluţiile de curăţare E-NOX pot îndepărta cu uşurinţă contaminări precum reziduuri, murdării, urme şi pete. Rugina, depozitele de minerale precum calcarul şi straturile de ciment, sau reziduurile de adezivi sunt îndepărtate fără a afecta metalul in profunzime.

Uleiul pentru mentenanţă şi lustruire, E-NOX Care, oferă suprafeţei o acoperire uşor strălucitoare. Un strat fin de protecţie va ţine la depărtare amprentele ce urmează a fi lăsate. Poate fi folosit în sectoarele de industrie şi mesteşug, dar şi în casă, pentru curăţarea, protejarea şi mentenanţa componentelor, utilajelor şi a faţadelor clădirilor. E-NOX Shine şi E-NOX Clean pot fi, de asemenea, folosite şi în industria alimentară. Pentru electrocasnice şi sistemele din  bucătăriile industriale, berării, fabricile pentru lactate ş.a.m.d., curăţarea şi îngrijirea este necesară nu numai pentru motive ce ţin de aspect, dar şi pentru igienă în general. Piesele sunt, de asemenea, protejate permanent pe parcursul depozitarii acestora pe termen lung. Produsele din gama E-NOX sunt adecvate pentru toate suprafeţele din oţel inoxidabil. Materialele din oţel inoxidabil sunt împărţite în V2A şi V4A, ambele putând fi folosite în interior şi în exterior. Suprafeţele sunt împărţite în funcţie de gradul de granulare. Cu cât suprafaţa a fost testată mai fin, cu atât este mai mare valoarea specificată (ex. granulare 240, granulare 320, granulare 600).

Mai Mult

AVANTAJELE

  • Lanţ de produse coordonat, mai ales pentru curăţarea şi îngrijirea suprafeţelor metalice sensibile;
  • Nevoia redusă de utilizare a costumelor HAZMAT;
  • Sigur şi uşor de folosit.
PRODUSELE
Vorteile
E-NOX Shine
-