Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

Gama FOR CLEAN

Agenții de curățare din gama Bio-Circle FOR CLEAN reprezintă curățarea puternică și compatibilă cu mediul înconjurător. Produsele rezolvă problemele de curățare industriale și pot fi folosite atât în aplicații manuale cât și mecanice. 

Performanțe maxime de curățare pe minerale, uleiuri vegetale, grăsimi, funingine și mizerii de insecte garantate. Lucrează cu grijă pe materiale precum cauciuc, metale, plastic, lemn și ceramice. 

Pentru că au COV redus sau conținut scăzut de COV, produsele sunt atente cu angajatul și mediul înconjurător, dar acționează puternic. Clasificarea de a nu necesita etichetare face ca produsele să fie sigure pentru utilizare. 

Produsele au fost dezvoltate pe baza ultimelor trenduri de materii prime, funcționează eficient și la temperaturi scăzute și de asemenea nu necesită etichetare conform Reglementărilor CLP. Pachetul de performanță este perfecționat de universalitatea produselor. 

De asemenea, nu numai depozitarea, dar și transportul este simplificat. 

Pentru că nu conține substanțe periculoase, înseamnă că se pot reduce costuri. Mai mult, nu este nevoie de depozitare specială. 

Produsele sunt create din materiale prime regenerabile și reduc impactul asupra mediului înconjurător considerabil. În timpul dezvoltării produselor de curățare, ne-am concentrat și pe industria alimentară. Agentul de curățare FOR CLEAN V este certificat NSF, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat în bucătării industriale, procesarea cărnii și brutării fără probleme. 

Există un agent de curățare pentru fiecare contaminare. 

Agenții de curățare: 

FOR CLEAN: Agent de curățare puternic și prietenos cu mediul, poate fi utilizat în aparate cu ultrasunete 

FOR CLEAN F: Agent de curățare cu spumare redusă, poate fi folosit în sisteme de curățare, performanță de curățare excelentă pe aluminiu 

FOR CLEAN V: Agent de curățare ușor vâscos, pentru curățarea suprafețelor perpendiculare sau înclinate, certificat NSF 

Mai Mult

AVANTAJELE

  • Performanțe de curățare ridicate 
  • Sigur de utilizat 
  • Universal 
  • Prietenos cu mediul înconjurător 
PRODUSELE
Vorteile
FOR CLEAN
-
FOR CLEAN F
-
FOR CLEAN V
-