Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

Gama SC

Curăţare şi degresare fără reziduuri

Soluţiile speciale de curăţare SC 100, 300 şi 400 sunt soluţii de curăţare şi degresare pe bază de resurse naturale din extracte de coajă de portocală, dezvoltate pentru îndepărtarea rapidă, eficientă şi fără reziduuri a contaminărilor şi încrustaţiilor extrem de persistente, care au loc în variate industrii şi meserii. Reziduurile de adezivi, bitumul, lubrifianţii, graffitiul, răşinile, uleiurile şi grăsimile, cât şi reziduurile de cauciuc şi urmele sunt îndepărtate de pe suprafeţe precum cele din metal, piatră, ciment, marmură, gresie, lemn şi sticlă. 

Mulţumită eficienţei de curăţare şi a evaporării rapide în urma acesteia, procesarea poate continua imediat. Până şi lubrifianţii răşinificaţi pot fi îndepărtaţi fără probleme. În procesul de curăţare sau spălare, ele sunt folosite drept curăţitoare reci la temperatura ambientală, cât şi la temperaturi de până la -30°C/-22°F. Soluţii speciale de degresare sunt aplicabile universal în industria metalică, plastică, lemnoasă, cauciucului, printării şi textilă, cât şi în mentenanţă şi service. Acestea îşi manifestă efectul de curăţare rapidă pe piese de lucru uleioase şi unsuroase, precum piesele de maşini şi motoare. De asemenea, sunt adecvate pentru îndepărtarea petelor şi a răşinilor naturale solubile în terebentină, precum răşina de pin sau de conifere.

Extractul de coajă de portocală: Uleiul natural al cojii de portocale este extras prin intermediul presării la rece. Cojile de portocale sunt presate la o temperatură scăzută şi sunt procesate prin intermediul unor proceduri fizice-tehnice delicate. Conţinutul de ulei esenţial al cojii de portocală este de 0.3 – 0.5 %. Uleiurile esenţiale sunt ideale ca solvenţi sau agenţi de curăţare. Pe lângă utilizarea acestora drept solvenţi pentru răşini şi uleiuri, ele pot fi utilizate şi ca agenţi de aromatizare în industria alimentară şi cosmetică.

Mai Mult

AVANTAJELE

  • Pe bază de resurse naturale din extracte de coajă de portocală
  • Îndepărtează eficient reziduurile de adezivi, bitumul, lubrifianţii, graffitiul, răşinile etc. 
  • Miros plăcut
  • Ideale pentru utilizarea în industria metalică, plastică, lemnoasă, cauciucului, printării şi textilă
  • Nu conţin CHC sau CFC 
  • Nu lasă reziduuri
  • Pot fi utilizate şi pe cele mai persistente contaminări 
PRODUSELE