Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

Gama Smoke Resin Remover

Soluţiile de curăţare intensivă, extrem de concentrate, din gama Smoke Resin Remover îndepărtează până şi cele mai persistente contaminări, precum reziduurile de răşini de fum şi grăsimile răşinoase sau arse. Reziduurile de uleiuri de legume şi minerale şi reziduurile de proteine sunt îndepărtate eficient. De asemenea, piesele şi componentele utilajelor sunt curăţate eficient de reziduuri din fabricaţie şi de grăsimi contaminate de rulmenţi anti-frecare şi cu role.

Soluţiile de curăţare sunt pe bază de apă si nu conţin fosfaţi şi COV.

Îndepărtează până şi cele mai persistente contaminări, Smoke Resin Remover foamless şi Smoke Resin Remover DB fiind utilizate, în special, în mentenanţă.

Ambii agenţi de curăţare sunt folosiţi în principal în aplicaţiile mecanice fiindcă sunt cu spumare redusă, iar temperatura optimă de curăţare este garantată la temperatura de aprox. 60°C/140°F. Sunt folosite în sistemele de curăţare cu una sau mai multe camere de curăţare prin pulverizare (HTW-urile), în imersie şi în dispozitivele de curăţare cu ultrasunete, şi îndeosebi în Dispozitivele RWR de Curăţare a Ţevilor şi Schimbătoarelor de Căldură. Pot fi folosite pentru curăţare şi în formă diluată, ceea ce le face o soluţie economică de curăţare.

Smoke Resin Remover DB este aprobat de către Deutsche Bahn AG şi este folosit pentru curăţarea trenurilor şi a componentelor acestora, cu ajutorul sistemelor speciale de aplicare. 

Smoke Resin Remover, totuşi, a fost dezvoltat în principal pentru îndepărtarea grăsimilor, uleiurilor şi răşinilor de fum persistente în industria alimentară, acesta fiind certificat NSF. Astfel, poate fi folosit pentru curăţarea afumătoarelor, a încăperilor în care sa găteşte şi a cantinelor.  De exemplu, filtrele, hotele şi cuptoarele sunt curăţate eficient. Soluţia de curăţare conţine spumă activă şi este gata de utilizare, fiind necesară doar pulverizarea pe suprafeţele contaminate. 

Mai Mult

AVANTAJELE

  • Extrem de concentrate, pe bază de apă
  • Nu conţin fosfaţi şi COV
  • Pentru utilizarea în mentenanta pieselor şi componentelor de utilaje
  • Adecvate pentru utilizarea în industria alimentară
  • Pentru îndepărtarea grăsimilor persistente, precum reziduurile de răşini de fum şi grăsimile răşinoase sau arse
  • Smoke Resin Remover foamless pentru aplicaţii mecanice 
  • Smoke Resin Remover cu spumă activă pentru aplicaţii manuale
PRODUSELE