Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

PROLAQ

Curăţarea temeinică a uneltelor de procesare şi aplicare a vopselurilor este extrem de importantă pentru a evita depunerile şi a pierderii calităţii rezultate din acestea, rezultatul final fiind tiparele de vopsire inegale şi chiar şi formarea de picături în timpul vopsirii. Sistemele de curăţare PROLAQ Compact şi PROLAQ Auto ajută utilizatorul să întreţină calitatea înaltă a vopsirii. Aceste sisteme sunt ideale pentru curăţare pistoalelor de vopsire, a furtunurilor de vopsire, a pistoalelor de vopsire cu rezervor şi a altor unelte de vopsire. 

La prima vedere, diferenţele sunt minore între dispozitivele PROLAQ şi dispozitivele convenţionale de spălare a pieselor sau cele de curăţări automate, însă diferențele se disting în momentul în care este analizat design-ul interior. Unicitatea acestuia se află în reutilizabilitatea utilajului de curăţare.

Sistemul combină procesele de sedimentare şi filtrare cu cele de procesare şi recirculare a lichidului. Tratamentul soluţiei este integrat în procesul de lucru şi acţionează fără a necesita paşi adiţionali în proces. Acest tratament se divide în 3 etape: în urma trecerii prin filtrul aspru, particulele şi materialele solide sunt separate de lichidul de curăţare, în tăviţa de sedimentare. În următoarea etapă, rămăşiţele rămase sunt separate prin intermediul unui filtru fin, astfel, lichidul tratat este gata pentru recirculare. În funcţie de cantitatea de vopsea şi de interacţiunile acesteia cu soluţia de curăţare, durata de viaţă a lichidului poate fi extinsă, rezultatul fiind o îmbunătăţire a nivelelor de solvenţi şi COV.

Multiplele utilizări ale lichidului duc la o reducere a costurilor, a deşeurilor şi a resurselor folosite în aceste procese. Sistemul este perfect pentru utilizarea în sectoarele de construcţii ale maşinilor şi clădirilor, de inginerie a căilor ferate, în serviciile de trafic şi transport şi multe altele. Dacă aveţi un consum ridicat de soluţie de curăţare şi o schimbare frecventă a culorii, sistemul nostru cu tratament în 3 stagii este ideal pentru economisirea costurilor. Utilizarea eficientă a acestuia minimalizează riscurile asociate cu substanţele periculoase, protejând în acelaşi timp angajatul şi mediul înconjurător. Sistemele PROLAQ nu necesită sistem de aspirare şi de asemenea, nu necesită amplasarea în camere rezistente la explozie. Ambele sisteme sunt echipate cu o pompă AODD de 6 bari, care nu numai că necesită mentenanţă scăzută, dar prin intermediul pistolului cu aer comprimat, poate usca componentele spălate.

Reziduurile de vopsea pot fi îndepărtate uşor şi prin intermediul pâlniei integrate.

Mai Mult

AVANTAJELE

Cele două sisteme la prima vedere: 

PROLAQ Compact

  • Pentru curăţarea manuală; 
  • Design compact;
  • Include kit de mobilitate.

PROLAQ Auto

  • Pentru aplicaţii manuale şi automate;
  • Curăţare automată a rezervoarelor pistoalelor de vopsire;
  • Curăţare manuală şi automată simultană.

Urmăriți testul PROLAQ Compact

PRODUSELE
Vorteile
PROLAQ Compact
-