Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

Service

Dezvoltarea pieţei necesită implementarea constantă a structurilor corporatiste, orientate către viitor.

Noi acordăm atenţie deosebită service-ului individual şi oferirii de sfaturi calificate referitoare la aplicaţii tehnice, de aceea promovăm instruirea continuă a angajaţilor noştri. Aşa că, de-a lungul anilor, o echipă performantă s-a făcut remarcată prin faptul că ştie exact ce necesită clienţii noştri, încercând să găsească soluţii inovative, prin intermediul optimizării continue, pentru o varietate de aplicaţii.

Prezenţa noastră în Europa şi în lume ne-a permis să identificăm, de la început, nevoile clienţilor noştri, astfel încât să fim capabili să reacţionăm rapid şi în conformitate cu diferitele cerinţe.

Prin urmare, este foarte important pentru noi să fim aproape de clienţii noştri, cărora să le putem oferi asistenţă individuală. 

Beneficiaţi de cunoştinţele noastre referitoare la aplicaţiile dumneavoastră! 

Suntem încântaţi să vă putem sprijini în optimizarea proceselor dumneavoastră de curăţenie şi sudură, de la alegerea chimicalelor de curăţare şi sudură, până la tehnologia de curăţare.

Acordăm atenţie sporită calităţii înalte şi costurilor justificate ale produselor şi garantăm livrarea în cât mai scurt timp a acestora.

Agenţii noştri din teren şi service-ul nostru la client facilitează o integrare optimă a produselor noastre în procesele existente. Soluţiile de sistem sunt elaborate în cooperare cu dumneavoastră, dezvoltând procese eficiente de curăţare şi sudură. Seminarele şi instruirile regulate, oferite angajaţilor noştri, referitoare la utilajele, soluţiile de curăţare şi tehnologiile noastre, garantează sfaturi optime.

Angajaţii noştri au grijă de dumneavoastră într-un mod competent fie la sediul dumneavoastră, fie prin telefon.

În plus, oferim un serviciu complet cu clienţii prin intermediul hotline-ului nostru telefonic, pentru toate întrebările referitoare la chimicale, biotehnologie şi tehnică, cât şi pentru cele referitoare la sfaturi despre produsele noastre.

 

Service-ul pentru dumneavoastră, la sediul nostru

Gama noastră specifică pentru clienţi şi pieţe este completată şi de un service complet la sediul nostru.

Suntem încântaţi să vă primim la sediul nostru pentru o demonstraţie a produselor noastre; vă rugăm să ne contactaţi pentru a stabili o întâlnire.

În plus, oferim şi instructaje utilizatorilor produselor noastre şi instructaje despre produse distribuitorilor noştri.

Departamentul de aplicare a tehnologiei identifică sistemul şi soluţia de curăţare adecvate pentru cerinţele dumneavoastră în materie de curăţare. Vă oferim posibilitatea de a trimite piesele contaminate, împreună cu toate informaţiile necesare despre acestea, departamentului nostru de aplicare a tehnologiei. 

Sunteţi, de asemenea, binevenit să ne trimiteţi o mostră din baia de curăţare a dispozitivului dumneavoastră, achiziţionat de la noi, pentru a fi testată performanţa lichidului de curăţare utilizat. Mostra din baia de curăţare va fi examinată şi dacă este necesar, soluţia de curăţare va fi reajustată conform cerinţelor dumneavoastră.

Service-ul nostru la sediul dumneavoastră

Suntem un partener competent în curăţarea şi sudura eficientă, acordând atenţie sustenabilităţii şi OSHE.

Cu soluţiile noastre în materie de sisteme, vrem să optimizăm procesele existente de la client şi să prezentăm alternative.

Agenţii noştri din teren vor fi încântaţi să vă asiste în găsirea sistemului optim pentru dumneavoastră şi să vă demonstreze performanţa de curăţare eficientă a produselor noastre de înalta calitate. Veţi fi asistaţi în permanenţă, fie că e vorba de întrebări sau sfaturi referitoare la sistemele sau produsele noastre, fie ca e vorba de siguranţă şi aplicaţii.

Mai mult decât atât, oferim un service special pentru utilajele noastre Bio-Circle de spălare a pieselor. Aceste utilaje de spălare a pieselor pot fi testate oricând, cu 4 săptămâni înainte de a fi achiziţionate. Pentru a garanta funcţionalitatea utilajelor noastre de spălare şi după achiziţie, ele trebuie curăţate şi întreţinute la intervale regulate. Pentru acest lucru, oferim un service al utilajelor la sediul dumneavoastră, oferite de către tehnicienii noştri instruiţi. Dispozitivele pot fi service-ate de 3 ori (SP3), de 4 ori (SP4), sau în caz de utilizare foarte frecventă, de 10 ori pe an (SP10).

În plus, vă oferim 8 ani de protecţie pentru aceste utilaje de spălare a pieselor. În acest fel, costurile de operare sunt minime şi aprovizionarea cu piese de rezervă este garantată.

Service-urile noastre la prima vedere: 

  • Sfaturi calificate şi suport oferit de echipa noastră bine antrenată;
  • Serviciu cu clienţii prin telefon şi sfaturile noastre la sediul dumneavoastră;
  • Dezvoltare a soluţiilor de sisteme, care sunt adaptate pentru cerinţele dumneavoastră;
  • Demonstraţii ale produselor şi utilajelor noastre la sediul dumneavoastră sau la al nostru;
  • Intructaje despre produse pentru utilizatori şi distribuitori;
  • Analiză a pieselor contaminate sau a băilor de spălare;
  • Service-uri speciale pentru utilajele noastre Bio-Circle de spălare a pieselor (curăţare, service, protecţia utilajului).

 Ne susţinem clienţii şi îi asistăm cu competenţă, în domeniul curățării industriale.

Vă invităm să beneficiaţi de competenţele noastre cu privire la domeniul dumneavoastră de lucru – trebuie doar să ne contactaţi! 

  • Tel.: 0268545644
  • Email: marketing@bio-chem.ro