Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

Târguri și expoziții

„Târgurile și expozițiile leagă țările, continentele și națiunile împreună. Interesul oaspeților din toată

lumea este ceea ce aduce viață unui târg” Birgit Große, Managing Director Bio-Circle Germany.

„An eye catcher”

IMG_3276

La fiecare eveniment la care participăm, consultanții noștri sunt foarte bine instruiți, au răspunsuri profesionale la întrebări specifice, pe care sunt încântați să vi le împărtășească.

„Ia peria în propria mână!”

Vezi și testează, live la standul nostru, cum inovațiile noastre, funcționează cu agenți de curățare BIO, reciclabili și fără etichetare suplimentară! Convinge-te de calitatea produselor în timpul târgului și fă-ți o programare pentru o vizită sau un demo la sediul firmei tale

Nu poți evita standul verde la târguri. Sloganul nostru este „MAKING GREEN WORK”, ce este utilizat și de subsidiarele și partenerii noștri în 55 de țări!

 

IDENTICOM4, CLUJ 2019

IDENTICOM4 CLUJ NAPOCA

Data: 2-4 octombrie 2019

   Deschis: miercuri, joi, vineri, între 9:00 - 19:00

Locul desfășurării: BT Arena Cluj Napoca

targuri-si-expo-site

Noi am răspuns invitației Identicom4 de a participa la Târgul de Industrie și Tehnologie găzduit de BT Arena Cluj în perioada 2 – 4 Octombrie 2019.

Vă invităși pe dumneavoastră la o discuție, un demo și un test!  Nu puteți rata standul verde!

Produsele și sistemele noastre de curățare sunt soluția perfectă pentru o varietate de sectoare din industrie, din acest motiv, din colțul nostru verde nu vor lipsi cele mai populare utilaje ale noastre:

BIO CIRCLE GT, pentru degresări manuale extrem de eficiente, cu sistem de recirculare si filtrare a lichidului, acest echipament fiind creeat pentru a micșora costurile, dar și impactul asupra mediului.

BIO CIRCLE HP Vigo, pentru degresare manuală sub presiune reglabilă (de până la 80 bar). Vă veți convinge că orice tip de piesă, chiar și cele cu geometrii complexe, vor fi ca noi după întâlnirea cu BIO CIRCLE HP Vigo.

PROLAQ Compact, pentru eliminarea vopselurilor și lacurilor pe bază de apă, de pe orice tip de piesă, cu ajutorul gamei de soluții reutilizabile PROLAQ, a periei speciale și cuvei spațioase.

Le veți putea testa pe toate și mai mult, puteți profita de ocazia de a beneficia de opinia experţilor noștri - pentru a pune în practică propria viziune asupra viitorului.

Sloganul nostru este „MAKING GREEN WORK”slogan ce este utilizat și de subsidiarele și partenerii noștri în 55 de țări și descrie obiectivul nostru, acela de a optimiza procesele de curatare industrială folosind puterea naturii, astflel încat ele sa se facă în condiții de eficiență și siguranță, atât pentru utilizator cât și pentru mediu - economisind resurse, timp si bani.

Mentinem dialogul constant cu clienții noștri pentru viitorul nostru comun! Ca producător, utilizăm feedback-ul pentru a ne îmbunătăți produsele și pentru a descoperi ce inovații sunt necesare pe piață. Scopul nostru este de a acapara noi idei și de a înțelege dorințele clienților.

Pentru noi, târgurile specializate sunt indispensabile. Acolo nu numai că ne găsim parteneri și putem promova cooperări noi, dar și ajută la prezentarea și introducerea produselor inovative noi. Relația cu oamenii este foarte importantă pentru noi. Suntem fericiți să ne reîntâlnim clienții vechi, dar și să primim oameni pasionați sau potențiali clienți noi la standul nostru.

În eventualitatea în care identificați puncte de interes comune între BIO CIRCLE și compania pe care o dețineți sau la care activați, sau pur și simplu aveți curiozitatea de a ne vizita, echipa noastră de specialiști este nerăbdătoare să vă primească!

 

TÂRGURI EXPOZIȚIONALE 2019

METALSHOW BUCURESTI

14-17 MAI 2019

semnatura_MS_BIO-CIRCLE-SURFACE-TECHNOLOGY-SRL

DEMO METAL ARAD

22-25 MAI 2019

semnatura-BIO-CHEM-SURFACE5dca9fe94215d

IDENTICOM4 CLUJ NAPOCA

02-04 OCTOMBRIE 2019

IDENTICOM4-mail

DEMO METAL BRASOV

05-08 NOIEMBRIE 2019

semnatura