Bio-circle uses cookies to ensure the best possible service. If you continue browsing, you agree to the use of cookies. Proteccion de datos

Târguri și expoziții

„Târgurile și expozițiile leagă țările, continentele și națiunile împreună. Este interesul oaspeților din toată lumea ce aduce viață unui târg” Birgit Große, Managing Director Bio-Circle Germany.

Germania este una din cele mai căutate zone când vine vorba de târguri și expoziții. Cinci din zece mari organizatori de târguri au sediul central în Germania.

Din 1990, când am participat la târgul Hanover pentru prima dată, numărul de târguri naționale și internaționale la care am participat a început sa crească. Târgul din Hanover este cel mai important târg industrial din lume și este cel mai important punct de pornire pentru noi. Târguri internaționale ca acesta ne permite să construim o rețea globală.

Produsele și sistemele noastre de curățare sunt soluția perfectă pentru o varietate de sectoare din industrie.

Noi ne afișăm produsele la 15 târguri în fiecare an. Câteva din aceste târguri sunt:

  • InnoTrans în Berlin – târg internațional pentru tehnologii de transport
  • EuroBLECH în Hanover – târg pentru prelucrarea foilor de metal
  • Schweißen & Schneiden în Essen – târg foarte mare pentru industria lipirii, separării și a vopsirii
  • Parts2clean în Stuttgart – curățare industrială a pieselor și suprafețelor

La European Coatings Show din Nurenberg, punctul de întâlnire pentru experții în vopsea și lăcuire din industrie a fost la prezentarea PROLAQ, un sistem de curățare pentru aplicații și unelte de procesare a lacului.

Consultanții noștri foarte bine instruiți au răspunsuri profesionale la întrebări specifice.

„Ia peria în propria mână!”

Vezi și testează, live la standul nostru, cum inovația noastră, mașina de spălat piese BIO-CIRCLE, funcționează cu un agent de curățare reciclabil și fără etichetă. Convinge-te de produs în timpul târgului și fă-ți o programare pentru o vizită sau un demo.

Noi avem un dialog constant cu clienții noștri pentru viitorul nostru comun. Noi ca producător putem utiliza feedback-ul pentru a ne îmbunătăți produsele și pentru a descoperi ce inovații sunt necesare pe piață. Scopul nostru este de a acapara noi idei și de a înțelege dorințele clienților.

Pentru noi ca și companie, Târgurile specializate sunt indispensabile. Acolo nu numai că ne găsim parteneri și putem promova cooperări noi, dar și ajută la prezentarea și introducerea produselor inovative noi. Retenția clienților este foarte importantă pentru noi. Suntem fericiți să primim atât clienți vechi cât și clienți noi la standul nostru.

„An eye catcher”

IMG_3276

Nu poți evita standul verde la târguri. Sloganul nostru este „MAKING GREEN WORK”, ce este utilizat și de subsidiarele și partenerii noștri în 55 de țări. Noi participăm la expoziții importante și în străinătate cum ar fi WELDEX în Rusia, Hi în Danemarca sau Elmia în Suedia. Asta înseamnă că veți avea un partener în permanență ce vă poate ajuta în limba dumneavoastră.

 

În 2017 am fost prezenți la următoarele expoziții:

25.09. - 29.09.2017

schweissenschneiden

SCHWEISSEN & SCHNEIDEN - Weltleitmesse der Füge-, Trenn- und Beschichtungsbranche - Düsseldorf - Halle/Stand 12/12D96

17.10. - 20.10.2017

arbeitsschutz_aktuell

A + A - Arbeitsschutz Aktuell - Präventionsforum - Kongress und Fachmesse - Düsseldorf

17.10. - 21.10.2017

fakuma

Fakuma - Internationale Fachmesse für Kunststoffverarbeitung - Friedrichshafen

24.10. - 26.10.2017

parts2clean

Parts2clean - Oberflächentechnik-Messe - Stuttgart

07.11. - 10.11.2017

schweisstec_blechexpo

Blechexpo / Schweisstec - Internationale Fachmesse für Blechbearbeitung - Stuttgart

08.11. - 10.11.2017

FMB_Logo_D

FMB - Zuliefermesse Maschinenbau - Bad Salzuflen - Halle/Stand 21/B28