Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

Termeni și Condiții Generale

Termenii și condițiile generale se aplică Bio-Circle Surface Technology

Termeni și condiții generale pentru magazinul online
Bio-Circle Surface Technology

Termenii și Condițiile Generale se aplică shop-ului Bio-Circle Surface Technology GmbH


Condiții

Domeniul de aplicare
1.1 Acești termeni și condiții se aplică între dvs. (denumit în continuare "client", "dvs.") și noi, compania Bio-Circle Surface Technology GmbH, Berensweg 200, 33334 Gütersloh (denumită în continuare "Bio-Circle", "noi", " noi ") condiții exclusiv valabile, în măsura în care acestea nu sunt modificate prin acorduri scrise între dvs. și noi. Condițiile deviante sau conflictuale nu sunt recunoscute de noi decât dacă le-am convenit în mod expres în scris. Acești termeni și condiții se aplică tuturor comenzilor, contractelor, livrărilor și altor servicii între Bio-Circle și client în magazinul online Bio-Circle, pe adresa www.bio-circle.ro

Aceste condiții se aplică și tuturor comenzilor viitoare ale clienților din magazinul online Bio-Circle.
Mai multe informații despre datele de comunicare ale Bio-Circle pot fi găsite în amprentă.


1.2 Modificările acestor termeni și condiții vă vor fi comunicate în scris, prin fax sau prin e-mail. Dacă nu vă opuneți la această modificare în termen de 4 săptămâni de la primirea notificării, modificările vor fi considerate recunoscute de dvs. Dreptul de obiecție și consecințele legale ale tăcerii vor fi menționate separat în cazul schimbării termenilor și condițiilor.


2. Înregistrarea ca utilizator

2.1 Înregistrarea dvs. Pe sitte-ul nostru este gratuită. Fără o înregistrare, nu este posibilă o comandă în magazinul online Bio-Circle.

Magazinul online Bio-Circle .

( www.biocircle.de ) este destinat exclusiv antreprenorilor în sensul § 14 BGB (Codul civil german) și / sau comercianților conform Codului comercial german (HGB) și persoanelor juridice de drept public.


Înregistrarea consumatorilor (§ 13 BGB) pentru magazinul online Bio-Circle este exclusă, astfel încât produsele oferite în magazinul online Bio-Circle sunt vândute exclusiv și exclusiv antreprenorilor și / sau comercianților și / sau persoanelor juridice în conformitate cu dreptul public este.


La înregistrare, trebuie să indicați corect și complet numărul dvs. de identificare TVA.
Pentru admiterea la magazinul online Bio-Circle, completați electronic formularul de înregistrare de pe site-ul nostru cu câmpurile obligatorii și ne trimiteți-ne. Datele necesare pentru înregistrare trebuie să fie furnizate complet și veridic de dvs.
Numele de utilizator este adresa de e-mail specificată. Odată cu autentificarea, alegeți o parolă. Vi se cere să alegeți o parolă sigură cu cel puțin 8 caractere, care conține cel puțin un caracter special („@,%, $ etc.”), să păstrați parola secretă și sigură și să nu informați terții.


2.2 Bio-Circle își rezervă dreptul de a refuza înregistrarea dacă, de exemplu, statutul antreprenorial al clientului nu a fost suficient dovedit.

În afară de declarația acordului dvs. cu valabilitatea acestor termeni și condiții, înregistrarea dvs. nu are nicio obligație. Vă puteți șterge oricând intrarea în „contul meu”. Doar cu înregistrarea la noi nu există obligația de a cumpăra cu privire la bunurile oferite de noi.

2.3 Introducerea datelor de înregistrare este securizată prin criptare SSL.


2.4 Dacă informațiile despre compania dumneavoastră se schimbă, sunteți responsabil pentru actualizare. Toate modificările pot fi făcute online după conectarea la „contul meu”. De asemenea, este posibilă o modificare a parolei în intervalul „contul meu” de către client.


3.Încheierea contractului


Prezentarea produselor în magazinul online Bio-Circle nu constituie o ofertă obligatorie legal de Bio-Circle.


Ofertele Bio-Circle de pe site-ul nostru sunt doar o invitație fără caracter obligatoriu pentru client pentru a comanda bunuri de la Bio-Circle.


Comanda clientului, care se face făcând click pe butonul „Cumpărați acum”, este o ofertă obligatorie legal pentru achiziționarea mărfurilor plasate în coșul de cumpărături de către clientul al cărui acces este confirmat imediat de Bio-Circle în mod electronic. Această confirmare nu este o confirmare a comenzii și, prin urmare, nici o acceptare a ofertei de către Bio-Circle. Acceptarea ofertei de către Bio-Circle are loc prin faptul că Bio-Circle fie confirmă acceptarea de către client a comenzii sale prin e-mail separat, fie trimite clientului o confirmare de expediere sau cel târziu cu expedierea mărfurilor.
Nu este posibil să trimiteți o comandă fără ca clientul să fi acceptat anterior includerea acestor Termeni și condiții.


Bio-Circle are dreptul să accepte cererea de ofertă a clientului în termen de 5 zile calendaristice de la primirea comenzii la Bio-Circle. După expirarea fără rezultat a termenului, oferta clientului este considerată respinsă.


Toate datele comenzii vor fi afișate clientului după finalizarea înregistrării și înainte de expedierea comenzii, cu posibilitatea verificării și corectării erorilor de intrare.


4.Condiții de livrare

4.1 După ce este expediată, marfa trece în riscul clientului ( cumpărătorului).

4.2 Costurile de transport sunt disponibile prin intermediul link-ului de transport pentru client.Costurile de transport sunt, de asemenea, listate pentru fiecare articol.


4.3Asigurarea articolului de livrare împotriva daunelor în tranzit are loc numai pe baza instrucțiunilor prealabile ale clientului și în riscul acestuia.


5. Zona de livrare


Livrarea produselor noastre are loc exclusiv în România . Transportul în străinătate nu este posibil.

6. Prețuri și plăți

6.1 Clientul are acces la metodele de plată afișate la finalizarea procesului de comandă. În prezent, Bio-Circle oferă clientului metodele de plată prin paypal și cu cardul de credit și plata prin factură. În prezent, nu sunt posibile alte metode de plată. Plata pe cont nu se aplică clienților noi.

Plata prin paypal este gestionată de PayPal (Europa) S.a.r.l. et Cie, S.C.A. 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg, număr de registru comercial R.C.S. Luxemburg B 118 349, www.paypal.com decontat.


Plata cu cardul de credit este gestionată de Concardis GmbH, Helfmann Park 7, 65760 Eschborn, Registrul Comercialului District District Frankfurt / Main HRB 57036, www.concardis.com.
6.2
Cu excepția cazului în care s-a convenit altfel, prețurile excelente de pe site-ul nostru web prețurile "ex funcționează", excluzând costurile de transport, plus impozitul legal pe vânzări. Taxa pe valoarea adăugată va fi afișată separat în suma legală în ziua facturării.
Orice costuri de transport sunt listate în descrierea produsului și vor fi afișate separat pe factură.
6.3 Cu excepția cazului în care s-a convenit altfel, plățile trebuie efectuate prin factură în termen de 30 de zile de la data facturii nete (fără deducere). Pentru plata în termen de 8 zile se va acorda o reducere de 2%.

6.4 Bio-Circle își rezervă dreptul de a refuza plata pe cheltuiala clientului.


7.Ambalare


7.1 Pachetele de creditare rămân proprietatea Bio-Circle.


7.2 În măsura în care livrările noastre sunt efectuate în pachete împrumutate, acestea trebuie să ne fie returnate de către client într-o stare dezumflată, perfectă, pe cheltuiala clientului și cel târziu la 3 luni de la livrare.


7.3 Dacă cumpărătorul nu îndeplinește în timp util obligația menționată la punctul 7.2, avem dreptul să percepem o taxă obișnuită și rezonabilă pentru utilizare de la începutul celei de-a 4-a luni de la livrare și / sau să solicităm o compensație pentru daunele de la client după un singur termen nereușit pentru returnare.


7.4 Nu trebuie scoase plăcuțele de însoțire atașate. Ambalajele de împrumut nu trebuie amestecate și nu trebuie umplute cu alte mărfuri. Utilizarea ca container de stocare sau transmiterea către terți nu este permisă, cu excepția cazului în care acest lucru a fost convenit anterior.


8. Plata tardivă


8.1 Neplata prețului de achiziție la scadență constituie o încălcare semnificativă a obligațiilor contractuale.
8.2 În caz de neplată a pretului de către client, Bio-Circle are dreptul să solicite o dobândă de neplată în valoare de 9% puncte peste rata dobânzii de bază respective a BCE.


9. Garanție


9.1 Cererile de garanție ale clientului presupun că și-a respectat în mod corespunzător obligațiile care îi revin în temeiul secțiunii 377 din Codul comercial german (DGB) pentru a inspecta și notifica defectele.


Clientul trebuie să inspecteze mărfurile imediat după livrare, în măsura în care acest lucru este posibil în cursul activității obișnuite și, dacă există un defect, să notifice imediat Bio-Circle. Dacă clientul omite anunțul, mărfurile se consideră că au fost aprobate, cu excepția cazului în care este un defect care nu a fost detectabil în timpul inspecției. Dacă o astfel de deficiență apare ulterior, notificarea trebuie făcută imediat după descoperire; în caz contrar, mărfurile sunt, de asemenea, considerate a fi aprobate având în vedere acest defect.

În măsura în care mărfurile livrate sunt defecte, aveți dreptul, în sfera de aplicare a dispozițiilor legale de a cere performanțe suplimentare sub formă de remediere a defectului sau livrarea unui articol fără defecte. Dreptul de a alege tipul de performanță suplimentară este al nostru. Bio-Circle își rezervă dreptul de a face 2 încercări la performanțele ulterioare. Dacă performanța ulterioară nu reușește sau dacă nu este viabilă pentru client, aveți dreptul să reduceți prețul de achiziție sau să vă retrageți din contract dacă se aplică cerințele legale.


9.3 Revendicările și drepturile clientului din cauza unor defecte materiale se prescriu pentru noile articole la 1 an de la livrarea mărfii. La cumpărarea articolelor folosite, garanția este exclusă.
Acest lucru nu se aplică cererilor pentru vătămarea vinovată a vieții, sau sănătății sau revendicărilor pentru încălcarea intenționată sau grav neglijentă de către Bio-Circle sau a unui reprezentant legal sau agent al Bio-Circle, precum și în cazul ascunderii frauduloase a unui defect sau a asumării unei garanții. În aceste cazuri, se aplică termenul legal de prescripție!


9.4 Atribuirea creanțelor de materiale/echipamente defecte este exclusă.


10. Limitarea răspunderii


10.1 Oferim daune, indiferent de motiv legal, numai în următoarea măsură:
În caz de intenție și neglijență gravă, inclusiv intenția și neglijența gravă a reprezentanților noștri sau a agenților.


În caz de neglijență ușoară numai în cazul încălcării unei obligații contractuale și limitată la prejudiciul previzibil, care apare în mod tipic. Obligațiile contractuale esențiale sunt acele obligații fundamentale care au fost determinante pentru încheierea contractului de către client și a căror îndeplinire permite executarea corespunzătoare a contractului, a cărei încălcare pune în pericol realizarea scopului contractului și respectarea căreia clientul se poate baza în mod regulat. Altfel nu suntem responsabili.


Răspunderea pentru vătămări culpabile la viață, corp și sănătate rămâne neafectată; acest lucru se aplică și răspunderii obligatorii din Legea privind răspunderea pentru produse, precum și a răspunderii conform Legii federale privind protecția datelor, precum și orice altă răspundere legală obligatorie, precum și ascunderea frauduloasă a defectelor sau asumarea unei garanții.


Pentru toate revendicările posibile, conform secțiunii 10, se aplică termenul legal de prescripție.


10.2 Comunicarea datelor pe Internet nu poate fi garantată fără erori și / sau disponibilă în orice moment în funcție de stadiul actual al tehnicii. Nu suntem responsabili pentru disponibilitatea constantă și neîntreruptă a sistemului nostru de tranzacționare online.


11.Compensarea
Compensarea împotriva creanțelor Bio-Circle este exclusă, cu excepția cazului în care cererea reconvențională a clientului este legal stabilită sau necontestată de Bio-Circle.
Clientul are dreptul să exercite un drept de retenție numai dacă cererea sa se bazează pe același raport contractual.


Păstrarea titlului
12.1 Ne rezervăm dreptul de proprietate asupra articolului achiziționat până la primirea tuturor plăților din relația de afaceri cu clientul. În cazul încălcării contractului de către client, în special în caz de neplată a plății, avem dreptul să luăm înapoi articolul cumpărat. Retragerea articolului achiziționat de către noi este o retragere din contract. După ce mărfurile au fost preluate înapoi, avem dreptul să le utilizăm, încasările realizării trebuie creditate cu obligațiile clientului, cu costuri de exploatare mai puțin rezonabile.


12.2 Clientul este obligat să se ocupe cu grijă de produsele cumpărate.


12.3 În caz de confiscare sau alte interferențe ale unor terți, clientul trebuie să ne anunțe imediat în scris, astfel încât să putem depune o acțiune în conformitate cu § 771 ZPO. În măsura în care terțul nu este în măsură să ne ramburseze cheltuielile judiciare și extrajudiciare ale unei creanțe în conformitate cu § 771 ZPO, clientul este responsabil pentru pierderea suferită de noi.


12.4 Clientul are dreptul să revândă obiectul achiziționat în cadrul activității obișnuite; cu toate acestea, prin aceasta ne atribuie toate revendicările în cuantumul sumei finale a facturii (inclusiv TVA) a creanței noastre care rezultă din revânzarea către clienții sau terții, indiferent dacă bunurile cumpărate au fost revândute fără sau după procesare este. Pentru colectarea acestei cereri, clientul rămâne autorizat chiar și după atribuire. Dreptul nostru de a colecta reclamația în sine rămâne neafectat. Cu toate acestea, ne angajăm să nu colectăm creanța atâta timp cât clientul își îndeplinește obligațiile de plată din încasările primite, nu are neplată la plată și, în special, nu există o petiție pentru deschiderea procedurii de insolvență sau suspendarea plăților. Dar dacă acesta este cazul, putem cere clientului să ne notifice creanțele alocate și debitorii acestora, să furnizeze toate informațiile necesare încasării, să predea documentele asociate și să notifice debitorii (terții) despre cesiune.


12.5 Procesarea sau transformarea articolului achiziționat de către client se face întotdeauna pentru noi. Dacă produsul achiziționat este prelucrat cu alte articole care nu ne aparțin, dobândim coproprietatea noului articol în proporție din valoarea articolului achiziționat (suma facturii finale, inclusiv TVA) față de celelalte elemente prelucrate în momentul procesării. De altfel, același lucru se aplică articolului rezultat în urma prelucrării ca și articolului achiziționat livrat sub rezervare.


12.6 Dacă articolul cumpărat este amestecat inseparabil cu alte articole care nu ne aparțin, dobândim coproprietatea noului articol în proporție din valoarea articolului achiziționat (suma facturii finale, inclusiv TVA) față de celelalte articole mixte în momentul amestecării. Dacă amestecarea are loc în așa fel încât obiectul clientului să fie considerat drept obiectul principal, atunci este de acord că clientul ne atribuie coproprietate proporțională.
Clientul păstrează proprietatea unică sau coproprietatea rezultată pentru noi.


12.7 Ne angajăm să eliberam titlurile la care avem dreptul la solicitarea clientului, în măsura în care valoarea realizabilă a valorilor noastre mobiliare depășește creanțele care vor fi garantate cu mai mult de 10%; selecția valorilor mobiliare care urmează să fie eliberate este responsabilitatea noastră.

13. Utilizarea datelor

Prelucrarea datelor are loc în conformitate cu Legea Federală pentru Protecția Datelor (BDSG) și cu Telemedia Act (TMG). Detalii pot fi găsite în politica noastră de confidențialitate.


14. Depozitarea textului contractului
Bio-Circle stochează textul contractului și datele comenzii și trimite comanda prin e-mail către client.
Clientul poate utiliza secțiunea „Contul meu” pentru a prelua comenzile anterioare prin intermediul sub-secțiunii „Istoricul comenzilor mele”.


15. Factură poștală
Facturile sunt trimise în formă poștală. Expedierea are loc la adresa de facturare specificată de client.


16. Legea aplicabilă, locul executării, locul jurisdicției


16.1 Legea Republicii Federale Germania se aplică excluzând U.N-Kaufrechts (Convenția Națiunilor Unite privind contractele de vânzare internațională a mărfurilor – CISG).


16.2 Dacă nu este convenit altfel, locul îndeplinirii tuturor obligațiilor care decurg din relația contractuală dintre Bio-Circle și client este sediul central al Bio-Circle.


16.3 Locul de jurisdicție pentru toate litigiile care decurg din sau în legătură cu relația contractuală dintre Bio-Circle și client este Bielefeld sau, la discreția Bio-Circle, locul general de jurisdicție al clientului.


17. Dispoziții finale


17.1 Limba contractului este exclusiv germana.


17.2 Drepturile clientului în cadrul contractului, cu excepția creanțelor monetare, nu sunt transferabile.


17.3 În cazul în care dispozițiile individuale ale acestui contract sunt ineficiente sau contrazic dispozițiile legale, acest lucru nu afectează restul contractului. Dispoziția ineficientă se înlocuiește reciproc de părțile contractante printr-o dispoziție valabilă din punct de vedere legal, care se apropie cel mai mult de sensul și scopul economic al dispoziției ineficiente. Dispoziția de mai sus se aplică în mod corespunzător lacunelor de reglementare.

  1. Sfârșitul Termenilor -