Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

Gama E-Weld

Spray-urile pe bază de apă anti-stropi previne arderea suprafețelor în timpul sudurii MIG/MAG și a tăierii cu laser. Agenții de separare au proprietăți excelente de umectare. Fie că sunt folosite în sudarea oțelului inoxidabil, sudarea altor metale, sudarea cu laser sau în industria construcțiilor de mașini, de containere și boilere, produsele pot fi utilizate oriunde se execută operații de sudură, cum ar fi în industria metalurgică, auto și în construcții. 

Agenții de separare sunt o alternativă grijulie cu mediul a produselor obișnuite. Nu se produc deșeuri periculoase și nu este necesar un sistem complex de depozitare. Pe lângă proprietățile de separare, produsele dispun și de o componentă de curățare. Spre exemplu, agentul de separare E-WELD 3 dispune de un efect de curățare și degresare. Este potrivit pentru tăierea cu laser deoarece previne crearea crustelor în jurul punctului de penetrare al laserului și garantează faptul că marginile tăieturii vor fi curate. Spre deosebire de acesta, loțiunea de separare E-WELD 4 garantează un efect Moses. E-WELD Nozzle oferă protecție ceramică duzei de gaz, țevii de contact de curent și suportului de duză, duzelor de sudură, vârfului și dispozitivelor de prindere în sudura MIG / MAG și este stabil din punct de vedere termic până la 1000°C/1832°F. Pentru o utilizare a agenților de separare în sudură robotizată, vă recomandăm E-WELD Rob. 

Efect de separare

Ingredientele selectate lasă în urmă un strat de protecție pe metal ce funcționează ca o barieră între piesa în lucru și metalul încins, astfel prevenind aderarea stropilor de sudură pe suprafață. Chiar și aplicat într-un strat subțire, ingredientele oferă un efect de separare excelent. Stropii de sudură se răcesc foarte repede și ingredientele previn lipirea acestora. Apa conținută nu are nici un efect negativ asupra zonei sudate. În puls, duzele de sudură, aparatele și piesele în lucru sunt protejate împotriva stropilor. Șlefuirea repetată a suprafeței devine o acțiune învechită. 

Agentul de separare prietenos cu mediul nu conține propulsori, deoarece aceștia sunt utilizați în tuburi cu aerosol, ceea ce înseamnă că riscul profesional este mai scăzut. Componentele din apă fac ca produsele E-WELD să nu fie inflamabile. De asemenea, nu conțin silicon, ceea ce prezintă un avantaj pentru atelierele de vopsea. 

Efect de curățare 

Suprafețele conținute în produse garantează un proces de umectare uniform și complet a suprafețelor din metal. E-WELD 3 oferă și un efect de curățare, ceea ce înseamnă că straturile subțiri de grăsime pot fi îndepărtate și de produsele anti-stropi. Acest lucru face ca munca asupra sudurii să fie depășită. 

Luați produsul, pulverizați, sudați și ștergeți. Produsele anti-stropi au primit diverse aprobări pentru lăcuirea și aplicarea unui strat de zinc după sudare. Printre alții, aprobările au venit din partea Herning Zinc Coating, Volksvagen AG, SLT Laser Technology și Dresden Insitute for Corrosion Protection. 

Diferențierea produselor: 

 • E-WELD 2: pentru orice aplicație, potrivită pentru foi de metal subțiri și/sau preîncălzite și suduri multistrat, oferă protecție anti-corozivă bună, miros redus 
 • E-WELD 3: pe bază de apă, cu efect de curățare și degresare pe elementele de metal pline de grăsime, de asemenea ideal pentru protejarea foilor de metal în procesul de tăiere cu laser, miros redus 
 • E-WELD 4: calitate premium – fiabilitatea procesului este ridicată, compatibilitate bună cu toate materialele, procesele ulterioare nu vor fi afecatate, protecție anti-corozivă bună, miros redus 
 • E-WELD Gel: protecția duzelor 
 • E-WELD Rob: protecția duzelor în aplicații robotizate 

Mai Mult

AVANTAJELE

 • Reduce costuri financiare și de timp 
 • Proprietăți excelente de umectare 
 • Consum minim 
 • Nu conține solvenți și silicon 
 • Proprietăți de separare foarte bune 
 • Galvanizarea și lăcuirea este posibilă fără probleme după sudare 
 • Emulsiile stabile previn separarea substanțelor active pe perioada de depozitare 
 • Nu este necesară agitarea flaconului 
 • Potrivit pentru sudare la temperaturi înalte, tăierea cu laser, sudare robotizată, etc. 
 • Emulsiile vor rămâne stabile pentru cel puțin un an (este necesară depozitare ferită de îngheț) 
 • Prietenos cu mediul: nu conține propulsori ca în flacoanele cu aerosol 
 • Nu este necesară etichetarea conform Reglementărilor CLP 

ANWENDUNG

PRODUSELE
Gebindegröße
Gebinde
pH-Wert
VOC Gehalt (%)
Flammpunkt (C°)
E-WELD 2
0.50000
Handsprayflasche
8.6
-
nicht relevant
E-WELD 3
0.50000
Handsprayflasche
8.8
-
nicht relevant
E-WELD 4
0.50000
Handsprayflasche
8.3
-
nicht relevant
E-WELD Gel
0.23500
Weißblechdose mit Magnet
nicht anwendbar
-
204
E-WELD Nozzle
0.40000
Aerosoldose
nicht anwendbar
748 g/l
-100