Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

Service la sediul dumneavoastră

SERVICE ȘI MENTENANȚĂ PENTRU PRODUCTIVITATE PE TERMEN LUNG
Pe orice linie de producție, indiferent de industrie, echipamentele au nevoie de reparații, uneori. Dar noi venim cu un pas înainte și prevenim întreruperile de producție prin procese optime, eficiente și rapide de curățare industrială!
Echipamentele Bio-Circle de curățare industrială sunt operate de personal calificat, format constant pentru a oferi rapid cele mai bune soluții de prevenție, dar și atunci când a apărut o avarie cauzată de murdăria acumulată.
Oferim service personalizat, atât la sediul Bio-Circle, cât și la sediul clientului.

SERVICE LA SEDIUL DUMNEAVOASTRĂ
Cum funcționează?
  1. Realizăm o primă diagnoză telefonic
  2. Fie ne deplasăm la sediul dvs., fie ne trimiteți piesele contaminate, împreună cu toate informațiile necesare despre acestea, împreună cu o mostră din baia de curățare a dispozitivului dumneavoastră, achiziționat de la noi, pentru a testa eficiența soluției de curățare utilizate. Mostra va fi examinată, iar în funcție de rezultat, propunem și realizăm reparația, ori, după caz, înlocuirea echipamentului și a soluției de curățare pe care le-ați folosit.

Ne susţinem clienţii şi îi asistăm, cu competenţă, în orice domeniu.

Vă invităm să beneficiaţi de competenţele noastre cu privire la domeniul dumneavoastră de lucru – trebuie doar să ne contactaţi! 

  • Tel.: 0268 545 644
  • Email: marketing@bio-chem.ro