Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

Inovaţia

Parteneriatul pentru succes

Cu peste 30 de ani de experienţă în domeniul tratării suprafeţelor tehnologice, am învăţat să  lucrăm în echipă pentru a dezvolta sisteme şi produse calitative, sustenabile, care să prezinte o alternativă la produsele conventionale, acordând atenţie specială protecţiei mediului, cât şi sănătăţii şi siguranţei utilizatorului.

Fiecare persoană angajată, este implicată în dezvoltarea produselor inovative şi contribuie la progresul noilor tehnologii. De exemplu, oamenii din teren şi departamentul responsabil cu tehnologia aplicaţiilor, lucrează împreună pentru a crea soluţii optime, pentru a descoperi lacune şi pentru a găsi şi dezvolta noi posibilităţi de a umple aceste lacune. Departamentul nostru in-house de Cercetare şi Dezvoltare oferă o atentie specială acestei probleme. În plus, departamentul cooperează cu universităţile din Bielefeld şi Paderborn în vederea dezvoltării proiectelor de viitor în domeniile de chimie a suprafeţelor, de biotehnologie şi de protecţie a mediului. Astfel, noi idei şi metode de abordare a soluţiilor sunt găsite în aşa fel încât acestea să coincidă cu cerinţele clienţilor şi a pieţelor de viitor.

Din 2002 până în 2004, noi am dezvoltat procesele afacerii luând în calcul principiile sustenabilităţii, asistate fiind de proiectul “Sustenabilitate cooperativă-analiză orientată”. Aceste principii au fost comparate cu cele ale altor companii. Am participat în acest proiect împreună cu patru firme mici şi medii. Am fost acompaniaţi, pe partea științifică, de către Institutul din Wuppertal pentru Climă, Mediu şi Energie. Acest proiect inovativ a stabilit o conexiune între cererile crescânde ale sustenabilităţii şi aplicaţiile acesteia în afacerile mici şi medii.

În ultimii ani, am făcut progrese imense în dezvoltarea sistemelor de curăţare eficiente şi a soluţiilor alternative de curăţare.

Printre inovaţiile majore se numără: sistemele de recirculare integrate în sistemele noastre de curăţare, utilizarea microorganismelor care dizolvă uleiurile şi grăsimile într-un mod natural, facilitarea unei durate lungi de utilizare şi folosirea redusă a chimicalelor. În plus, sistemele noastre sunt uşor de folosit şi au fost create pentru a satisface diferitele cerinţe de la locul de muncă, oferind soluţia ideală pentru fiecare aplicaţie.

Soluţiile noastre de curăţare şi cele pentru sudură pot fi categorizate în: Nature Boost, VOC-free sau VOC-reduced, CLEAN BLUE, HAZMAT-reduced şi certificat NSF. Rezultatul este faptul că multe dintre produsele noastre sunt pe bază de materii prime regenerabile, cu conţinut scăzut sau fără compuşi organici volatili şi pot creşte eficienţa energiei. În plus, multe dintre produsele noastre nu necesită etichetare conform reglementării CLP, iar unele pot fi folosite chiar şi în industria alimentară,  în timp ce îsi păstrează constant nivelul de eficienţă, ceea ce le face o alternativă eficientă şi delicată la solvenţi.

Compania noastră a fost premiată de către Guvernul Federal, de către Statul Federal North Rhine-Westphalia (NRW) si de către diverse iniţiative, pentru puterea inovativă şi angajamentul în domeniul protecţiei mediului.

  • În 2005 am fost premiaţi cu Effizienz-Preis NRW (Premiul pentru eficienţă NRW) pentru utilajele BIO-CIRCLE de spălare a pieselor, fiind considerate o dezvoltare prielnică mediului înconjurător. 
  • În 2005, de asememnea, am fost premiaţi şi cu Deutscher Materialeffizienzpreis (Premiul German pentru Eficienţa Materialelor) pentru utilajul BIO-CIRCLE de spălare a pieselor. 
  • În 2006, utilajul BIO-CIRCLE de spălare a pieselor a primit premiul OÖ. Landespreis für Umwelt und Natur (Premiul Statului Austriac pentru Natură şi Mediu) din categoria de salvare/protejare a climatului: Bildungs- und Beratungseinrichtung für Natur- und Landschaftsschutz in Oberösterreich (Institutul Austriac de Educaţie şi Consultare în Protecţia Mediului şi a Peisajelor). 
  • În 2006 şi 2007 am fost onoraţi de către Initiative Mittelstand cu Innovationspreis im Bereich Umwelttechnik (Premiul de Inovaţie în Domeniul Tehnologiei Mediului) pentru funcţiile econome şi eficiente ale utilajelor BIO-CIRCLE, BIO-CIRCLE II şi BIO-CIRCLE Compact. 
  • În 2008 am primit Industriepreis (Premiul în Industrie) pentru dezvoltarea unui produs inovativ, BIO-CIRCLE Turbo.

Ideile inovatoare ne fac să continuăm

Inspiraţia şi stimulanţii pot fi găsiţi peste tot, într-un apel telefonic, într-o convorbire cu clientul, într-un sfat sau într-o remarcă.

Timpul niciodată nu stă pe loc, însă tehnologia evoluează rapid. Orice idee poate deschide noi căi pentru noi şi poate aduce progresul.

Optimizăm şi dezvoltăm continuu sistemele şi produsele noastre.

Procesele interne sunt incluse în procesul de optimizare: de exemplu, am implementat noi idei manageriale la sediul nostru, care ne ajută în depistarea noilor soluţii şi stimulanţi.

Prin intermediul proiectelor anuale, implicăm stagiarii şi ucenicii în aceste procese de optimizare, dezvoltând astfel noi idei de îmbunătăţire a procesului, precum cel de reducere a deşeurilor şi cel de sănătate şi siguranţă în muncă.

Ne susţinem clienţii şi îi asistăm, cu competenţă, în orice domeniu.

Vă invităm să beneficiaţi de competenţele noastre cu privire la domeniul dumneavoastră de lucru – trebuie doar să ne contactaţi! 

  • Tel.:0268 545 644
  • E-mail : marketing@bio-chem.ro