Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

Inovaţia

Parteneriatul pentru succes

Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul tratării suprafețelor tehnologice, am învățat să lucrăm în echipă pentru a dezvolta sisteme și produse de înaltă calitate, sustenabile, care reprezintă o alternativă la produsele convenționale, acordând o atenție deosebită protecției mediului, sănătății și siguranței utilizatorilor.
Fiecare angajat este implicat în dezvoltarea de produse inovatoare și contribuie la îmbunătățirea produselor și echipamentelor. 
Încă din perioada 2002-2004, am dezvoltat procesele luând în considerare principiile sustenabilității.
În ultimii ani, am făcut progrese semnificative în dezvoltarea alternativelor ecologice de curățare.
Printre inovațiile majore se numără: integrarea sistemelor de recirculare în sistemele noastre de curățare, utilizarea microorganismelor pentru dizolvarea naturală a uleiurilor și grăsimilor. 
Soluțiile noastre de curățare și cele pentru sudură pot fi încadrate în categoriile: Nature Boost, fără compuși organici volatili (VOC-free) sau cu emisii reduse de compuși organici volatili (VOC-reduced), CLEAN BLUE, cu reducerea substanțelor periculoase (HAZMAT-reduced) și certificate NSF. Rezultatul este că multe dintre produsele noastre se bazează pe materii prime regenerabile, au conținut scăzut sau zero de compuși organici volatili și pot contribui la creșterea eficienței energetice. În plus, multe dintre produsele noastre nu necesită etichetarea conform reglementărilor CLP și pot fi utilizate chiar și în industria alimentară, menținând în același timp nivelul constant de performanță, ceea ce le face alternative eficiente și prietenoase cu mediul înconjurător.
Compania noastră a fost distinsă cu premii din partea Guvernului Federal, Statului Federal North Rhine-Westphalia(NRW) și a diferitelor inițiative pentru inovația sa și angajamentul în domeniul protecției mediului.
În 2005, am primit Premiul pentru Eficiență NRW pentru utilajele BIO-CIRCLE de spălare a pieselor, recunoscute ca fiind prietenoase cu mediul înconjurător. De asemenea, în același an, am fost distinși cu Premiul German pentru Eficiența Materialelor pentru utilajul BIO-CIRCLE de spălare a pieselor.
În 2006, utilajul BIO-CIRCLE de spălare a pieselor a primit Premiul OÖ. Landespreis pentru Natură și Mediu din Austria în categoria de salvare/protejare a climatului: Bildungs- und Beratungseinrichtung für Natur- und Landschaftsschutz in Oberösterreich (Institutul Austriac de Educație și Consultare în Protecția Mediului și a Peisajelor).
În 2006 și 2007, am fost onorați cu Premiul de Inovație în Domeniul Tehnologiei Mediului de către Initiative Mittelstand pentru funcțiile economice și eficiente ale utilajelor BIO-CIRCLE, BIO-CIRCLE II și BIO-CIRCLE Compact.
În 2008, am primit Premiul în Industrie pentru dezvoltarea produsului inovator BIO-CIRCLE Turbo.
Totodată, am implementat noi procese interne și de management, care ne ajută să găsim soluții sustenabile, cum ar fi reducerea deșeurilor și îmbunătățirea sănătății și siguranței în muncă.

Ne susţinem clienţii şi îi asistăm, cu competenţă, în orice domeniu.

Vă invităm să beneficiaţi de competenţele noastre cu privire la domeniul dumneavoastră de lucru – trebuie doar să ne contactaţi! 

  • Tel.:0268 545 644
  • E-mail : marketing@bio-chem.ro