Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

Gama CB 100

Sunt agenți de curățare și degresare, gata de utilizare, Nature Boost, cu puteri naturale de dizolvare a grăsimilor pentru aplicații manuale și mecanice. 

Agenții de curățare eficienți din gama CB100, nu necesita etichetare, sunt creați pentru a asigura un nivel maxim de protecție pentru angajat, în timp ce reduce impactul asupra mediului înconjurător la un nivel minim. Pe bază de materii prime regenerabile, agenții de curățare pe bază de apă, fără solvenți sau cu conținut redus de solvenți sunt potriviți pentru îndepărtarea contaminărilor persistente și a reziduurilor de pe suprafețe așa cum sunt găsite în industrie.

Grăsimile speciale ce sunt greu de îndepărtat, urmele de cauciuc, reziduurile de bitum și ceară, uleiurile și pasta sunt îndepărtate de pe oțel, oțel inoxidabil, aluminiu și alte suprafețe metalice într-un mod natural și sigur. Suprafețele nu vor fi corodate și aspectul original va fi restaurat. Produsele sunt gata de utilizare, ceea ce ajută la evitarea erorilor de amestec, iar performanțele lor de curățare pot fi exploatate la maxim.

 Agenții de curățare pot fi priviți ca o alternativă prietenoasă cu mediul pentru produsele ce conțin COV și parafină din industria metalurgică, a automobilelor și industria aerospațială sau pentru procese de mentenanță și service. Puterea lor de dizolvare permite îndepărtarea grăsimilor puternice, uleiurilor, adezivilor și a vopselei de pe matrițe și componente pentru a le pregăti pentru viitoare procesări. Produsele CB 100 sunt reciclabile și nu sunt inflamabile, de aceea sunt potrivite pentru procese de curățare manuale și mecanice (utilajul de curățat piese BIO-CIRCLE sau în CLEAN BOX Max) și pentru aplicații în mentenanța motoarelor și a instalațiilor mecanice. Produsele au o durată de viață lungă, timp în care performanțele de curățare rămân constante. 

Mai Mult

AVANTAJELE

  • Pentru îndepărtarea contaminărilor puternice cum ar fi grăsimi speciale dificile de îndepărtat, urme de cauciuc, reziduuri de bitum, ceară, uleiuri și pastă 
  • Mentenanța motoarelor 
  • Putere de dizolvare mare cu performanțe de curățare constante 
  • Durată de viață lungă, reciclabil 
  • Înlocuitor pentru parafină și solvenți 
  • Nu necesită etichetare conform Reglementărilor CLP 
  • Pentru aplicații manuale și mecanice 
PRODUSELE
Vorteile
CB 100 LR (low residue)
-
CB 100 Alu LR (low residue)
-
CB 100
-
CB 100 Alu
-