Bio-Circle folosește cookies pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil. Continuând navigarea, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Protecția datelor

Gama OMNI

Produsele din gama OMNI sunt produse de curățare cu pulverizator care pot fi folosite în următoarele aplicații:

  • Lubrifierea produselor în mișcare
  • Protejarea componentelor de corodare
  • Curățarea componentelor

Produsele dispun de caracteristici de capilaritate care facilitează penetrarera contaminărilor, astfel, dizolvându-le. În acest mod, puncte sensibile pot fi atinse chiar și în cazul componentelor cu geometrii complexe.

Prietenos cu mediul

Produsele din gama OMNI nu conțin solvenți din hidrocarbură, precum petrol, și nu conțin acizi, silicon sau teflon. 

Diferențe

Gama OMNI constă în două produse: OMNI 200 este un agent multifuncțional cu pulverizator care deține capilaritate scăzută și nu necesită etichetare conform reglementărilor CLP.

OMNI este un agent multifuncțional cu pulverizator care deține capilaritate ridicată și necesită etichetare conform reglementărilor CLP. Datorită capilarității ridicate, OMNI îndepărtează contaminările puternice, în același timp oferind protecție chiar și componentelor cu geometri complexe.

OMNI 200 are capilaritate redusă însă nu necesită etichetare. Produsul are o capacitate puțin inferioară de curățare și este potrivit pentru protejarea componentelor care nu au geometrii complexe.

Mai Mult

AVANTAJELE

  • Agent cu pulverizator multifuncțional și lubrifiant cu capilaritate bună
  • Lubrifiază, dizolvă, protejează și curăță
PRODUSELE
Vorteile
OMNI
-
OMNI 200
-